Rydning af Dødsbo Ebeltoft

Vi garantere at dit dødsbo bliver håndteret bæredygtigt og får nyt liv et andet sted. Vi har kontakt til forskellige opkøbere og er derfor interesseret i at sælge et bredt udvalg af artikler. Vi er lokaliseret i midten af Djursland og har en halv time til Ebeltoft. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af hvad det vil koste at få ryddet dit dødsbo Ebeltoft.

opkøb og rydning af dødsbo

Det er en uoverskuelig opgave, som efterladte i sorg at håndtere de mange praktiske opgaver, der oveni sorgen følger med når en nærtstående går bort. Derfor vil vi gøre det så overskueligt for dig som muligt i rydningen af dit dødsbo. Det vigtigste for os er tillid og at du som pårørende føler dig tryg i at overlade boet til os. Vi kan tilbyde en helhedsløsning og vil hjælpe med at kontakte rengøringshjælp hvis det ønskes. Vi er særligt opmærksomme på personlige og private papirer, samt billeder, som lægges til side til bobestyrer. Vi laver en skriftlig aftale så der ikke opstår misforståelser.

Hvad koster rydning af dødsbo Ebeltoft?


Vi vil altid lave en fast pris på opgaven uden ekstra tilføjelser på fakturaen. I samarbejde med familien finder vi frem til den rigtige pris for opgaven og vil lave en bank overførelse med det samme, hvis værdier overskrider arbejdsbyrden. I tilfælde af at boet ikke har værdier nok til at bære arbejdet vil der blive lavet en fast pris på opgaven, hvor vi normalt regner med ca. 2000 kr. per mand per dag inkl. moms, bil og andre remedier.

Det er vigtigt at du/i finder de værdier for jer, som enten har affektionsværdi, eller som ikke skal med i vurderingen før vi kommer. Hvis der er noget i ikke kan finde, så gør opmærksom på det, så bliver det sat til side. Visse ting er bedre at få kørt på auktion og vi vil gerne hjælpe med at vurdere hvilke ting der kan egne sig. Vi kan også tage os af transporten og indleveringen.

før rydning af et dødsbo i århus
efter rydning af et dødsbo i århus

Hvad tilbyder vi ved rydning af dødsbo Ebeltoft?

Når vi kommer til selve rydningen af dødsboet, sørger vi for at inventar bliver håndteret med respekt og på miljørigtig vis eller bliver afleveret til velgørende formål.

• Sortering og bortskaffelse af affald på miljørigtig vis
• Nedtagning af gardiner
• Aftagning af tæpper
• Kælderrum ryddes
• Loftrum ryddes

Vi laver en skriftlig aftale så der ikke opstår misforståelser. Ved rydning af dødsboet fastsætter vi sammen en slutdato for hvornår dødsboet skal stå ryddet. Vi arbejder både helligdage og weekender, hvis det er nødvendigt. Vi hjælper med alle former for rydning af dødsbo i og er vandt til at komme til opgaver, hvor oprydningen er meget uoverskuelig og hvor der måske ikke er gjort rent. 

Vores primære opgaver er rydning af dødsbo i Djursland og Århus og omegn. Vi hjælper med at løse store logistiske opgaver, som at rydde erhvervslokaler og lagerbygninger. Vi kan også løse kommunale opgaver som at at rydde et hjem efter en social sag.

Anmeldelser på Trustpilot

Super venlig folk
Hjælp til tømning af min mors lejlighed i Århus. Super venlig og respektfuld i en svær situation. Fik hurtig hjælp, og en fair afregning. Min varmest anbefaling.

Isabel Pedersen

borydning anmeldelser på trustpilot

Hurtig og effektiv rydning
Hurtig og effektiv rydning af dødsbo. Meget fair afregning. Fuld tilfredshed.

Birgitte Anthonsen

borydning anmeldelser på trustpilot

Flot tømning og oprydning
Flot tømning og oprydning i et kaotisk dødsbo. Jeg er meget tilfreds, også med prisen.

Mette Toft Nørgaard

borydning anmeldelser på trustpilot

Vi er ikke bange for at få beskidte hænder

Til forskel fra andre i samme branche har vi erfaring indenfor skadeservice og kan derfor tilbyde løsning på misvedligeholdte og beskidte boer, hvor man normalvis ville kontakte et skadeservice firma. Vores projekt er at bevare og upcykle værdier, som normalvis ville blive smidt ud og vi kan derfor tilbyde konkurrence dygtige priser for rydning af dødsbo, restbo samt konkursbo.