Rydning af Dødsbo Århus

Vi er lokaliseret i midten af Djursland og har en halv time til Århus. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af hvad det vil koste for en rydning af dødsbo i Aarhus.

Rydning af dødsbo Århus og omegn

Det er en uoverskuelig opgave, som efterladt at håndtere de mange praktiske opgaver, der oveni sorgen følger med når en nærtstående går bort. Derfor vil vi gøre det så overskueligt for dig som muligt at håndtere det praktiske i rydningen af dødsboet.

Det vigtigste for os er tillid og at du som pårørende føler dig tryg i at overlade borydningen til os. Vi kan tilbyde en helhedsløsning og vil hjælpe med at kontakte rengøring, havemand, håndværker mm. hvis det ønskes. Vi er særligt opmærksomme på personlige og private papirer, samt billeder, som lægges til side til pårørende/familien.

rydning af dødsbo

Send billeder og gerne små videoer af boet

Det hjælper os at få indblik i omfanget af opgaven ved hjælp af små videoer af rum og skabe. Billeder og beskrivelse af inventar til opkøb kan sendes på enten sms eller mail.

Hvad tilbyder vi ved rydning af dødsbo Århus?

Når vi kommer til selve rydningen af dødsboet, sørger vi for at inventar bliver håndteret med respekt og på miljørigtig vis eller bliver afleveret til velgørende formål.

• Sortering og bortskaffelse af affald på miljørigtig vis
• Nedtagning af gardiner
• Aftagning af tæpper
• Kælderrum ryddes
• Loftrum ryddes

Vi laver en skriftlig aftale så der ikke opstår misforståelser. Ved rydning af dødsboet fastsætter vi sammen en slutdato for hvornår dødsboet skal stå ryddet. Vi arbejder både helligdage og weekender, hvis det er nødvendigt. Vi hjælper med alle former for rydning af dødsbo i Århus og er vandt til at komme til opgaver, hvor oprydningen er meget uoverskuelig og hvor der måske ikke er gjort rent. 

før rydning af et dødsbo i århus
efter rydning af et dødsbo i århus

Vi hjælper med indlevering til auktionshus

Lad os sørge for alt det praktiske i håndteringen af dit dødsbo. Vi har et godt samarbejde med Bruun Rasmussen i Århus og kan hjælpe med kontakt og indlevering i jeres navn.

Hvad koster rydning af dødsbo Århus?

Vi kommer ud og giver en gratis og uforpligtende vurdering. I samarbejde med familien finder vi frem til den rigtige pris for opgaven og vil lave en bank overførelse med det samme, hvis værdier overskrider arbejdsbyrden. I tilfælde af at boet ikke har værdier nok til at bære arbejdet vil der blive lavet en fast pris på opgaven, hvor vi normalt regner med ca. 2000 kr. pr mand pr dag inkl. moms, bil og andre remedier. Vi vil forsøge at sælge alt både stort og småt. Vi har en fysisk butik i hjertet af Ryomgård, samt en webshop. Vi laver en fast pris på opgaven uden ekstra tilføjelser på fakturaen.

Det er vigtigt at du/i finder de værdier for jer, som enten har affektionsværdi, eller som ikke skal med i vurderingen før vi kommer. Hvis der er noget i ikke kan finde, så gør opmærksom på det, så bliver det sat til side.

rydning af restbo

Anmeldelser på Trustpilot

Super venlig folk
Hjælp til tømning af min mors lejlighed i Århus. Super venlig og respektfuld i en svær situation. Fik hurtig hjælp, og en fair afregning. Min varmest anbefaling.

Isabel Pedersen

borydning anmeldelser på trustpilot

Hurtig og effektiv rydning
Hurtig og effektiv rydning af dødsbo. Meget fair afregning. Fuld tilfredshed.

Birgitte Anthonsen

borydning anmeldelser på trustpilot

Flot tømning og oprydning
Flot tømning og oprydning i et kaotisk dødsbo. Jeg er meget tilfreds, også med prisen.

Mette Toft Nørgaard

borydning anmeldelser på trustpilot

Vi er ikke bange for at få beskidte hænder

Til forskel fra andre i samme branche har vi erfaring indenfor skadeservice og kan derfor tilbyde løsning på misvedligeholdte og beskidte boer, hvor man normalvis ville kontakte et skadeservice firma. Vores projekt er at bevare og upcykle værdier, som normalvis ville blive smidt ud og vi kan derfor tilbyde konkurrence dygtige priser for rydning af dødsbo, restbo samt konkursbo.